Nattcup 2018 - bilder og resultater

Takk til spillere, dommere, dugnadsgjeng og frivillige som gjorde det mulig å gjennomføre nattcup full av fest og moro for klubbene i Bergen Vest. Vedlagt ligger resultater og bilder.

Vi kan se tilbake på en minnerik nattcup med mye moro, scoringer, redninger, stemning og gode vennskap. Veldig god innsats fra arrangørene som var dommerne i Mathopen Håndball. De gjorde dette mulig å gjennomføre i MIL-hallen, natt til 30. september.

Lørdag ettermiddag var minihåndballen kastet i gang. Ved siste kampslutt ble det delt ut medalje til alle spillere. Om kvelden var det de eldre sin tur til å hive seg på parketten, og det ble ikke annet enn utrolig gøy å se på, og å spille har jeg hørt. De eldste lagene fikk bryne seg på handikap, blant annet å knyte skolissene sammen, leie hender med medspiller under hele kampen, skyte med motsatt hånd, hinke og piruetter. Etter flere gode, underholdende og morsomme kamper i gruppespillet, ble det ikke mindre spennende i sluttspillet. Flere kamper måtte gå videre til sudden death og det var til tider høy temperatur i hallen. Natten endte med finale mellom Trollungene (MIL J2006) og Mathopen J13 2 (MIL J2005). Seieren gikk til slutt til Trollungene med sifrene 4- som fortjent kunne strekke hendene i været og juble. En god miks av dans, musikk, god stemning, håndballglede ble observert i hallen til enhver tid og kvelden/natten har vært en fest for store og små!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift