Stolt hovedsponsor av Mathopen Håndball

Politietterforskning av dommer i Vest politidistrikt

Vest Politidistrikt offentligjorde tidligere denne uken at det er tatt ut siktelse mot en fotball- og håndballdommer fra Bergen.

17 lag fra Mathopen IL skal på STORD håndballfestival i pinsen.

Vi gleder oss både sportslig og sosialt. Her får vi venner for livet og blir en del av et kjempe sosialt miljø - både for liten og stor!

Kampoppsett MIL-Cup 2019

Velkommen til MIL-Cup 2019! Offisiell åpning 27.4. kl. 12.20.

Lokaloppgjør i semifinalen i RVN Cupen

Det blir et rent lokaloppgjør når Kjøkkelvik gjester Mathopen idrettshall 21. mars for å spille semifinalen mot Mathopen i RVN Cupen som er en turnering for 12-årslagene i Region Vest.

Velkommen til årsmøte i Mathopen Idrettslag

Årsmøte i Mathopen Idrettslag er onsdag 20. mars 2019 kl. 19:00 - 20.30 i MIL-huset

Nettbutikk for Mathopen IL

Du kan nå bestille Mathopen IL sin klubbkolleksjon og mye av Torshov Sport sitt vareutvalg på Torshov Sport sin nettbutikk.

Foreldre + håndball = SANT

Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet i Mathopen. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.