Stolt hovedsponsor av Mathopen Håndball

17 lag fra Mathopen IL skal på STORD håndballfestival i pinsen.

Vi gleder oss både sportslig og sosialt. Her får vi venner for livet og blir en del av et kjempe sosialt miljø - både for liten og stor!

Velkommen til jubileumsdag!

MIL-Cup fyller 30 år i 2019 og dette skal vi selvfølgelig feire med en egen dag i hallen hvor det blir mye moro.

Kampoppsett MIL-Cup 2019

Velkommen til MIL-Cup 2019! Offisiell åpning 27.4. kl. 12.20.

Lokaloppgjør i semifinalen i RVN Cupen

Det blir et rent lokaloppgjør når Kjøkkelvik gjester Mathopen idrettshall 21. mars for å spille semifinalen mot Mathopen i RVN Cupen som er en turnering for 12-årslagene i Region Vest.

MIL-Cup 2019

Påmeldingen til MIL-Cup 2019 er nå åpnet. Turneringen blir den 30. turneringen i rekken og vi gleder oss til å skape jubileumsstemning i MIL-hallen i april og mai.

Velkommen til årsmøte i Mathopen Idrettslag

Årsmøte i Mathopen Idrettslag er onsdag 20. mars 2019 kl. 19:00 - 20.30 i MIL-huset

Nettbutikk for Mathopen IL

Du kan nå bestille Mathopen IL sin klubbkolleksjon og mye av Torshov Sport sitt vareutvalg på Torshov Sport sin nettbutikk.

Foreldre + håndball = SANT

Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet i Mathopen. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.

2. runde i Bringserien

Våre gutter 16 skal spille i den nasjonale Bringserien i Sotra SK sine farger. Kommer du å ser på?

Handledag torsdag 6. desember

Medlemmer i Mathopen IL ønskes velkommen til handledag hos Torshov sport torsdag 6. desember

Veterandamene i NM

Siste helgen i oktober var det Veteran-NM i håndball i Stavanger. Fra Mathopen reiste 19 kvinner i sin beste alder, 17 spillere og 2 fantastiske lagledere.

KLUBBKVELD I MIL-HUSET

Tirsdag 6.november er det flere spesial tilbud på Mathopens klubbkollesjon med mer. Alle som ønsker kan komme.