Følg Idrettskolen på Facebook

Klubbkveld i MIL-huset tirsdag 12.11.19

Tirsdag 12/11 blir det mulig å handle klubbkolleksjonen for klubbpris (25%) i MIL-huset (kl 18-20). Det er også mange andre gode tilbud denne kvelden, så benytt anledningen til julehandel

Politietterforskning av dommer i Vest politidistrikt

Vest Politidistrikt offentligjorde tidligere denne uken at det er tatt ut siktelse mot en fotball- og håndballdommer fra Bergen.

Intervju med vinnerne av Mathopens Mesternes Mester (MMM)

For første gang har vi fått to vinnerlag i Mathopens Mesternes Mester. Vi har fått et eksklusivt intervju med begge lag. Julian Brenna fra det ene vinnerlaget har nå to napp i vandrepokalen.

Jevnt mellom lagene i Mathopens Mesternes Mester

Det var veldig jevnt mellom lagene i år, og det var fremdeles uvisst hvem som kom til å gå av med seieren før siste øvelse, padlebrett, var gjennomført av alle lag.