Mathopen Fotball

Ildsjel Helge Johnsen har gått bort

Det var med stor sorg vi fikk høre at æresmedlem og ildsjel Helge Johnsen gikk bort sist uke.

Blir du med på nissemarsj fredag 13. desember?

Vi går fra MIL huset kl. 17:30 og inn til idrettsskoleplassen hvor det blir grøt og gløgg. Alle er velkommen, både store og små. Kanskje ser vi også nissen på veien :-)

Klubbkveld i MIL-huset tirsdag 12.11.19

Tirsdag 12/11 blir det mulig å handle klubbkolleksjonen for klubbpris (25%) i MIL-huset (kl 18-20). Det er også mange andre gode tilbud denne kvelden, så benytt anledningen til julehandel

Historisk opprykk for A-laget

A-laget vant mot Søfteland og er klar for spill i 4. divisjon neste sesong!

Politietterforskning av dommer i Vest politidistrikt

Vest Politidistrikt offentligjorde tidligere denne uken at det er tatt ut siktelse mot en fotball- og håndballdommer fra Bergen.

Finaleseier på Sør Cup 2019 x 2

Spennende kamper, godt fellesskap og en minnerik tur er noen av stikkordene for suksessen til G2005-guttene!

Fortsatt ledige plasser på årets fotballskole

Årets Tine fotballskole i regi av Mathopen Idrettslag vil i år være fra 24. - 28. juni. Påmeldingen er nå åpen og vi håper å se deg der!