Aktiv sommer i Bergen vest

Aktiv i Bergen Vest er et samarbeid mellom en rekke aktører i Fyllingsdalen og Laksevåg som sammen tilbyr barn og unge et stort utvalg aktiviteter i sommerferien.

Finaleseier på Sør Cup 2019 x 2

Spennende kamper, godt fellesskap og en minnerik tur er noen av stikkordene for suksessen til G2005-guttene!

Tidligere Mathopen-spiller tatt ut til Norges G15-tropp

Tidligere Mathopen-spiller Isak Tomar Hjorteseth ble tatt ut på G15-landslaget sin tropp til turnering i Østerrike, Italia og Slovakia i april.

Fotballskolen er i gang

Knallstart på årets fotballskole. 90 unger på banen i sol sammen med engasjerte ledere og instruktører fra Mathopen. Kan det bli bedre :-)

17 lag fra Mathopen IL skal på STORD håndballfestival i pinsen.

Vi gleder oss både sportslig og sosialt. Her får vi venner for livet og blir en del av et kjempe sosialt miljø - både for liten og stor!

Fortsatt ledige plasser på årets fotballskole

Årets Tine fotballskole i regi av Mathopen Idrettslag vil i år være fra 24. - 28. juni. Påmeldingen er nå åpen og vi håper å se deg der!

Intervju med vinnerne av Mathopens Mesternes Mester (MMM)

For første gang har vi fått to vinnerlag i Mathopens Mesternes Mester. Vi har fått et eksklusivt intervju med begge lag. Julian Brenna fra det ene vinnerlaget har nå to napp i vandrepokalen.

Jevnt mellom lagene i Mathopens Mesternes Mester

Det var veldig jevnt mellom lagene i år, og det var fremdeles uvisst hvem som kom til å gå av med seieren før siste øvelse, padlebrett, var gjennomført av alle lag.

Kampoppsett MIL-Cup 2019

Velkommen til MIL-Cup 2019! Offisiell åpning 27.4. kl. 12.20.

God debut i 5. divisjon

Vaksdal var første motstander for A-laget etter opprykket fra 6. divisjon til 5. divisjon. A-laget bet fra seg mot et lag som har en møllestein rundt halsen på hjemmebane, ifølge den lokale terminologien.

Lokaloppgjør i semifinalen i RVN Cupen

Det blir et rent lokaloppgjør når Kjøkkelvik gjester Mathopen idrettshall 21. mars for å spille semifinalen mot Mathopen i RVN Cupen som er en turnering for 12-årslagene i Region Vest.

MIL-Cup 2019

Påmeldingen til MIL-Cup 2019 er nå åpnet. Turneringen blir den 30. turneringen i rekken og vi gleder oss til å skape jubileumsstemning i MIL-hallen i april og mai.

Velkommen til årsmøte i Mathopen Idrettslag

Årsmøte i Mathopen Idrettslag er onsdag 20. mars 2019 kl. 19:00 - 20.30 i MIL-huset

Nettbutikk for Mathopen IL

Du kan nå bestille Mathopen IL sin klubbkolleksjon og mye av Torshov Sport sitt vareutvalg på Torshov Sport sin nettbutikk.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier - #MathopenIL