17 lag fra Mathopen IL skal på STORD håndballfestival i pinsen.

Vi gleder oss både sportslig og sosialt. Her får vi venner for livet og blir en del av et kjempe sosialt miljø - både for liten og stor!

Fortsatt ledige plasser på årets fotballskole

Årets Tine fotballskole i regi av Mathopen Idrettslag vil i år være fra 24. - 28. juni. Påmeldingen er nå åpen og vi håper å se deg der!

Intervju med vinnerne av Mathopens Mesternes Mester (MMM)

For første gang har vi fått to vinnerlag i Mathopens Mesternes Mester. Vi har fått et eksklusivt intervju med begge lag. Julian Brenna fra det ene vinnerlaget har nå to napp i vandrepokalen.

Jevnt mellom lagene i Mathopens Mesternes Mester

Det var veldig jevnt mellom lagene i år, og det var fremdeles uvisst hvem som kom til å gå av med seieren før siste øvelse, padlebrett, var gjennomført av alle lag.

Velkommen til jubileumsdag!

MIL-Cup fyller 30 år i 2019 og dette skal vi selvfølgelig feire med en egen dag i hallen hvor det blir mye moro.

Kampoppsett MIL-Cup 2019

Velkommen til MIL-Cup 2019! Offisiell åpning 27.4. kl. 12.20.

God debut i 5. divisjon

Vaksdal var første motstander for A-laget etter opprykket fra 6. divisjon til 5. divisjon. A-laget bet fra seg mot et lag som har en møllestein rundt halsen på hjemmebane, ifølge den lokale terminologien.

Lokaloppgjør i semifinalen i RVN Cupen

Det blir et rent lokaloppgjør når Kjøkkelvik gjester Mathopen idrettshall 21. mars for å spille semifinalen mot Mathopen i RVN Cupen som er en turnering for 12-årslagene i Region Vest.

MIL-Cup 2019

Påmeldingen til MIL-Cup 2019 er nå åpnet. Turneringen blir den 30. turneringen i rekken og vi gleder oss til å skape jubileumsstemning i MIL-hallen i april og mai.

Velkommen til årsmøte i Mathopen Idrettslag

Årsmøte i Mathopen Idrettslag er onsdag 20. mars 2019 kl. 19:00 - 20.30 i MIL-huset

Nettbutikk for Mathopen IL

Du kan nå bestille Mathopen IL sin klubbkolleksjon og mye av Torshov Sport sitt vareutvalg på Torshov Sport sin nettbutikk.

Årets første hjemmekamp for A-laget på Kongsmyren

I morgen, 20. februar, er det tid for årets og sesongens første hjemmekamp for A-laget. Nore Neset gjester Kongsmyren klokken 20.00 i oppkjøringsturneringen OBOS Vinterserie 2019.

Foreldre + håndball = SANT

Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet i Mathopen. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.

Mathopen IL søker medlemmer til styret

Mathopen IL søker kandidater som kan hjelpe til i styret i idrettslaget. Har du lyst å bidra i å tilrettelegge for vårt nærmiljø?

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier - #MathopenIL