Treningstider i Mathopen idrettshall sesongen 2019/2020

Ikke alle lag starter i uke 34 - minilagene starter i september

Politietterforskning av dommer i Vest politidistrikt

Vest Politidistrikt offentligjorde tidligere denne uken at det er tatt ut siktelse mot en fotball- og håndballdommer fra Bergen.

Aktiv sommer i Bergen vest

Aktiv i Bergen Vest er et samarbeid mellom en rekke aktører i Fyllingsdalen og Laksevåg som sammen tilbyr barn og unge et stort utvalg aktiviteter i sommerferien.

Finaleseier på Sør Cup 2019 x 2

Spennende kamper, godt fellesskap og en minnerik tur er noen av stikkordene for suksessen til G2005-guttene!

Tidligere Mathopen-spiller tatt ut til Norges G15-tropp

Tidligere Mathopen-spiller Isak Tomar Hjorteseth ble tatt ut på G15-landslaget sin tropp til turnering i Østerrike, Italia og Slovakia i april.

Fotballskolen er i gang

Knallstart på årets fotballskole. 90 unger på banen i sol sammen med engasjerte ledere og instruktører fra Mathopen. Kan det bli bedre :-)

17 lag fra Mathopen IL skal på STORD håndballfestival i pinsen.

Vi gleder oss både sportslig og sosialt. Her får vi venner for livet og blir en del av et kjempe sosialt miljø - både for liten og stor!

Fortsatt ledige plasser på årets fotballskole

Årets Tine fotballskole i regi av Mathopen Idrettslag vil i år være fra 24. - 28. juni. Påmeldingen er nå åpen og vi håper å se deg der!

Intervju med vinnerne av Mathopens Mesternes Mester (MMM)

For første gang har vi fått to vinnerlag i Mathopens Mesternes Mester. Vi har fått et eksklusivt intervju med begge lag. Julian Brenna fra det ene vinnerlaget har nå to napp i vandrepokalen.

Jevnt mellom lagene i Mathopens Mesternes Mester

Det var veldig jevnt mellom lagene i år, og det var fremdeles uvisst hvem som kom til å gå av med seieren før siste øvelse, padlebrett, var gjennomført av alle lag.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier - #MathopenIL